Een intensieve training die ervoor bedoeld is je bestaande werk als nagelstyliste een boost te geven! Ook deze training is uiteraard 1 op 1. Persoonlijke aandacht en tijd voor jou vind ik erg belangrijk. 

Samen maken we vooraf een persoonlijk stappenplan. Wat werkt voor jou, in welke techniek wil jij graag jezelf verbeteren. We zetten de puntjes op de i, én ik leer je alle tips en tricks. Ik zal vooraf beginnen met een demo.


Hoe zien de dagen eruit?

 • Voorbereiding natuurlijke nagel 
 • Werken met verschillende gelproducten
 • Sjabloon plaatsing 
 • Vijltechnieken en vorm vijlen 
 • Productapplicatie & vormcorrectie 
 • C Curve leren uitfrezen
 • Corrigeren / herstellen haviknagel etc. 
 • Strak aflakken met gelpolish / french 
 • Nailart 
 • Nazorg
 • Foto's maken 
 • Goodiebag met toffe producten


We behandelen tijdens deze training 2 modellen. 

Deze training bevat 2 volledige lesdagen. 

Op dag 1 behandelen we een stuk theorie, anatomie, en voeren we een combi-manicure uit. Welk product gebruik je voor je klant? Waar komen toch die dipjes vandaan in de nagels? Hoe voorkom ik stoepranden, lifting bij vrije rand of juist cuticle, scheuren en chippende nagels? Hoe plaats je je schaartje ten opzichte van de nagelplaat, en tot waar kan ik knippen? Wat zijn die geplakte velletjes op de nagelplaat nou toch..? En wanneer frees je een C Curve uit en wanneer niet? Van A-Z een schone veilige Manicure uitvoeren tot in de puntjes, je leert het allemaal.

We plaatsen een nieuwe set met verlenging op een model. Met een upperform, Sjabloon, of zelfs gewoon uit de losse hand. We doen 1 hand. Puur zodat we ons kunnen richten op perfectie. Wil je op je eigen hand werken is dit ook mogelijk.  Uiteraard geef ik vooraf een demo. 

Op dag 2 behandelen we een nabehandeling met min. 3 weken uitgroei. Volgens volledig gemaakt stappenplan gaan we oud product affrezen/verwijderen. Op deze dag doen we 2 handen. Uiteraard komt hier ook de combi-manicure weer aan te pas. Oefen tussendoor dan ook goed in je salon. We bekijken de 'zwakke' punten van de nagel, corrigeren en herstellen waar nodig. 

Kijk goed naar de nagelplaat van de klant, waar ligt evt. het 'probleem'? Heeft ze meer stevigheid nodig, of juist meer flexibiliteit? Welke vorm heeft ze nu? Welke vorm zou ze willen?  Een dikke nagel is NOOIT steviger! Juiste applicatie met het juiste product voor type nagel wel! 

Natuurlijk hoort ook strak aflakken met een gelpolish en het toevoegen van een 'french' line ook tot de perfectie! 

Bij tijd over gaan we nailarten. Snelle simpele nailart is een must in de nagelsalon voor net die extra touch! Na afloop maken we mooie foto's en leer ik jou hoe je je lamp, stand van de hand & evt. Macrolens gebruikt.

Bedenk / schrijf vooraf al je vragen op. Deze behandelen we tijdens de training! Geen 1 vraag is gek, raar of onmogelijk! Daarnaast kom je in een groepsapp met andere cursisten waarin je 24/7 begeleidt word waar nodig!


Tijd: 10:00 - 17:00  (beide lesdagen)

 

Trainingsdata:

17 Februari & 9 Maart 2024 

11 Mei & 1 Juni 2024


Wat moet je zelf meenemen? 

Notitieblok, penselen, freesmachine 


Zie 'Info & Tarieven' voor de prijs en extra informatie omtrent de training.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram