Hola Bonita!
Mijn naam is Nordine Carels (Nora) en ik ben 28 jaar oud.  Samen met mijn man en onze 3 kinderen (9, 7, 2 jaar) wonen we op het Twekkelerveld in Enschede. Waar ik eerst in huis een gezellige cosy salon had, ben ik in 2020 veranderd naar een salon aan huis. Ideaal. Ik werk 4 dagen in de week. 

Supertof dat u een kijkje neemt op mijn website! Sinds 2022 bied ik trainingen aan voor nieuwe en bestaande nagelstylistes. 

In 2017 heb ik het vak Allround Nagelstyliste geleerd. Deze opleiding heeft 6 maanden geduurd en was zeer intensief maar bovenal erg waardevol! Letterlijk alles van A-Z kwam aan bod.

Ik heb mijn opleiding 'Allround Nagelstyliste' in 2017 afgerond met 4 certificaten in Acryl, Gel, Freestechnieken, Spa behandeling i.c.m. Russian & Combi Manicure.

(Mede ondertekend door Greg Salo, Co-Founder van het merk "Young Nails)"!


Dagelijks mag ik vele dames blij maken met nagels, en train ik mij daarnaast jaarlijks bij d.m.v online en offline trainingen, op verschillende gebieden. 

Ook ik blijf mij graag ontwikkelen in dit fantastische vak!
Dit zal je ook zeker merken tijdens de lessen, die ik met veel zorg en tijd in elkaar steek om jóu als (aanstaand) styliste te begeleiden naar succes!

Neem gerust contact op via het contactformulier.
Ik sta U graag te woord!

—————————-

Belangrijk om te weten!
Alle producten die ik in mijn salon gebruik zijn Vegan & Dierproefvrij. Dit vind ik ontzettend belangrijk. Dierenwelzijn staat voorop bij ons.

Mijn producten zullen dan ook ten alle tijde gecertificeerd zijn met erkend label.
—————————-


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram