Alle prijzen voor de trainingen zijn incl. BTW.  

* Tijdens de trainingen kunt u gratis gebruik maken van alle producten.   Wilt u liever een startpakket aanschaffen is dit mogelijk tegen een meerprijs. Deze kan naar wens worden samengesteld. 

 * Het is voor de training ‘Buildergel Béta’ & ‘Upperforms Omega’ belangrijk dat u minimaal 3 maanden ervaring heeft met freestechnieken. Ben jij nou een natuurtalent in je werk besteden we bij ‘tijd-over’ aandacht aan inlay-technieken, nailarts, noem maar op. Deze is naar wens in te vullen! 

* Bij het boeken van een training moet tenminste 50% van het totaalbedrag worden aanbetaald. Wilt u in termijnen betalen kan dit enkel contant en dient u de laatste betaling uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training te voldoen. U krijgt een factuur na de betaling per email toegestuurd. 

*Is er 2 weken voor aanvang van de training, na het sturen van een herininneringsmail geen volledige betaling ontvangen, vervalt uw gereserveerde plek. Uw aanbetaling wordt niet terugbetaald. 

* Bij het boeken van de training plannen we samen een datum in. Deze zal op zaterdag/zondag gegeven worden. Beschikbare trainingsdata staan vermeld bij de training. Bij tijdig aangeven kan er ook gekozen worden voor een doordeweekse dag. 

*Tijdens de training wordt er een goeie lunch verzorgd. Graag aangeven of je allergieën hebt, dan kan ik hier rekening mee houden. 

Gedurende de dag wordt je voorzien van koffie, thee of fris met wat lekkers. En já ik maak graag huisgemaakte taarten, cakes, koekjes noem maar op!   


UPPERFORMS OMEGA + COMBI-MANICURE 

incl. Certificaat van deelname & goodiebag 

€225,-


BUILDERGEL ALPHA + COMBI MANICURE (BIAB) 

incl. Certificaat van deelname & goodiebag 

€250,-


BUILDERGEL BÉTA + COMBI MANICURE  

incl. Certificaat van deelname & goodiebag 

€275,- 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram