Helemaal hot en tegenwoordig niet meer weg te denken uit de salon is het 'Natural Nail Treatment', of terwijl de 'BIAB' behandeling.

Dé behandeling op de eigen natuurlijke nagel dmv een rubbercorrector en/of rubberbase product, ook wel ‘biab’ te verstaan. Maar ook een buildergel kan je gebruiken voor deze behandeling. Afhankelijk wat voor type nagel & nagelplaat je klant heeft. Dikkere nagels zijn NOOIT steviger. Deze training bestaat uit 2 lesdagen. 

Nagels verzwakken niet langer, buigen niet meer en ook scheuren zijn verleden tijd. Verschillende (harde en flexibele) producten, voor iedere nagel wat. Welke gebruiken we waarvoor? Maar ook, welke bitjes gebruik je, waar zijn ze voor bedoeld? En hoe kan je zonder sjabloon simpel en snel een nageltje corrigeren? Volg je het stappenplan is na deze training lifting bij jou klanten verleden tijd. 

Heb jij misschien nog moeite met het perfecte nageltje creëren, een goeie combi-manicure uit te voeren of is strak aflakken of een french tekenen nog lastig? Ook dan is deze training een échte musthave voor in jou (startende)- salon! Na deze training kan je gelijk beginnen en maak jij met 3 producten al fantastische nageltjes. ZONDER NAVIJLEN!


Ik geef deze training 1 op 1, zodat alle tijd en persoonlijke aandacht op jou gericht is. Op dag  1 behandelen we alles van theorie tot applicatie. Op dag 2, 3 weken later voeren we een volledige nabehandeling uit incl. Bijkomende punten zoals een haviksnageltje, afgebroken hoekjes, maar ook strak aflakken en een stukje nailart zitten erbij. Vooraf zal ik eerst een demo geven. Bovendien kom je in een groepsapp met andere cursisten die de training hebben gevolgd. Ik begeleidt jullie na de training 24/7 waar nodig. 


Hoe zien de dagen eruit?

  • Theorie / Anatomie 
  • Hygiëne + voorbereiding 
  • Productkennis
  • Combi-manicure & freestechnieken 
  • Productapplicatie, strak aflakken, french tekenen
  • Nabehandeling + reparatie / correctie / lifting(?)
  • Nailart 
  • Foto's maken 
  • Nazorg 
  • Goodiebag met toffe producten


Alles van A-Z komt tijdens deze geweldige behandeling aan bod. Ik vertel jou al mijn tips & tricks. Schrijf voor je de training hebt vragen op waar je eventueel tegenaan loopt. Tijdens de training bespreken we deze dan samen. Geen 1 vraag is gek, raar of onmogelijk! 

Je krijgt gedurende de dag de tijd, ruimte en creativiteit om jou specifieke draai te vinden in deze behandeling. 

Na afloop maken we mooie foto's en leer ik jou hoe je je lamp, stand van de hand & evt. Macrolens gebruikt.

Geen zorgen over het regelen van een model, deze regelen wij voor je! We behandelen beide handen. Op hetzelfde model doe je 3 weken later examen. 


Tijd: 10:00-15:00 Op beide dagen. (kan altijd iets uitlopen)


Trainingsdata:

20 Januari & 11 Februari 2024

9 Februari & 1 Maart 2024

22 Maart & 12 April 2024

10 Mei & 31 Mei 2024

Wat moet je zelf meenemen?

Notitieblok, penselen, freesmachine, bitjes (zo kan ik zien hoe en waar je nu mee werkt) 


Zie 'Info & Tarieven' voor de prijs en extra informatie omtrent de trainingen. 


Kleuren

Van parelmoerwit tot een mooie diepmauve paarse of zelfs zwarte kleur. Wij hebben inmiddels een collectie van meer dan 50 'Biab' & 'buildergel' kleuren. 

Maar ook kan je de mooiste designs creëren door glitters toe te voegen, of een milky-effect door gels met elkaar te mixen. 

ALLES IS MOGELIJK!


Tarieven
Upperforms techniek

Tijd besparen en geen gedoe meer met het plakken van sjablonen? Verleng, corrigeer of repareer nagels met deze nieuwe techniek. Een musthave voor in jou salon! Lees snel meer! 

Upperforms

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram